Informace č.: 22 - 2018 (Dotazník zdravotní péče)

23.03.2018 00:24

 

Vážení přátelé,

od 1. 2. 2018 do 31. 8. 2018 mají pacienty v České republice opět možnost ovlivnit dění v českých nemocnicích a zdravotních pojišťovnách prostřednictvím 13. ročníku celostátního průzkumu bezpečnosti a spokojenosti hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic - Nejlepší nemocnice ČR 2018 (v roce 2017 se celostátního průzkumu zúčastnilo celkem 54 tis. hospitalizovaných pacientů, 33 tis. ambulantních pacientů a 7 tis. zaměstnanců českých nemocnic). Cílem průzkumu je postupné zlepšování kvality zdravotních služeb a péče v českých nemocnicích směrem k potřebám pacientů. 

Hlasovat můžete rovněž v celostátním průzkumu Zdravotní pojišťovna roku 2018, který má za cíl podpořit pozitivní komunikaci zdravotních pojišťoven s pojištěnci a zdravotnickými zařízeními (otázky zaměřené na hodnocení zdravotních pojišťoven z pohledu pojištěnců jsou součástí dotazníku pro hodnocení nemocnic). 

Vážení přátelé,

Aktuální dotazník pro HOSPITALIZOVANÉ PACIENTY naleznete zde: https://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-hospitalizovani.html?_=1

Aktuální dotazník pro AMBULANTNÍ PACIENTY naleznete zde: https://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-ambulantni.html?_=1

 

Vážení přátelé, věříme, že využijete této možnosti, protože právě takovéto hlasování pacientů je důležité k vytváření tlaků na lepší kvalitu zdravotní péče ve zdravotnických zařízeních. 

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist