Informace č.: 23 - 2016 (Pomáhej pohybem)

05.03.2016 04:16

 

Vážení přátelé,CEZ_EPP_vyzva_480x300

dnes se na vás obracíme se žádostí o spolupráci a pomoc. NRZ ČR již 13 let oceňuje osobnosti a subjekty, které významným způsobem přispívají ke zlepšení kvality života lidí se zdravotním postižením. Za tímto účelem vyhlašujeme a udílíme ceny MOSTY, které se letos rozdávají 24. 3. v Českých Budějovicích. Našim cílem je podporovat nové zajímavé projekty zaměřené na zlepšení postavení lidí se zdravotním postižením a větší mediální prezentace problematiky zdravotního postižení. Do 13. ročníku se sešlo celkem 84 návrhů na ocenění. Ta budou letos rozdána ve čtyřech kategoriích.


Dbáme na to, aby se nejen informace o nominovaných subjektech, ale i zážitek z celé akce dostal ke všem účastníkům, nominovaným i hostům. Z tohoto důvodu zajišťujeme na akci tlumočení do znakového jazyka, simultánní přepis mluveného slova a tlumočení hudby do znakového jazyka, neboť součástí akce jsou i hudební vystoupení.


Tento soubor podpůrných opatření umožní osobám nedoslýchavým a neslyšícím získávat informace o oceňovaných aktivitách a projektech během celé akce. Opatření zahrnují kromě práce 4 tlumočníků do znakového jazyka a dvou simultánních přepisovatelů i pronájem techniky zobrazující přepis a natočení a otitulkování nominačních videí.


Cílem je získat 55 000 Kč na tlumočení a přepis.

Podařilo se nám, že ČEZ a. s. zařadil akci MOSTY do mobilní aplikaci EPP Pomáhej pohybem. Je to aplikace, kdy při různých sportovních aktivitách nám můžete přes aplikaci získat body, které se potom promění v peníze. V příloze je plakát s návodem jak si aplikaci dát do vašeho mobilu.

Prosím, pomozte NRZP ČR prostřednictvím mobilní aplikaci EPP Pomáhej pohybem zaplatit projekt Tlumočení pro neslyšící na MOSTECH 2015. Budeme rádi, když ho všichni svým pohybem či sportovním úsilím podpoří..

 

Moc děkujeme.

Přeji Vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist