Informace č.: 41 - 2016 (Pomoc pro Jarečka Zvěřinu)

05.05.2016 19:04

 

Vážení přátelé,2N

obracíme se na Vás s věcí, kterou se NRZP ČR pravidelně nezabývá a zabývat nemůže. Považujeme to za mimořádnou příležitost, a to především proto, že chceme ocenit empatii a zájem dětí Základní školy v Komořanech u Vyškova. Nyní se nám zdá, že by bylo vhodné, abychom se zapojili do pomoci malému chlapci Jarečkovi Zvěřinovi z Komořan u Vyškova, kterému je 10 let a má těžké zdravotní postižení. V rodině chlapce pracuje pouze tatínek a maminka se o něj celý den stará. Samozřejmě, že příspěvek na péči nestačí k tomu, aby rodina mohla využívat služeb osobní asistence a tak se děti ze Základní školy v Komořanech u Vyškova rozhodly Jarečkovi a jeho rodině pomoci. Dne 14. května zahrají děti benefiční divadelní představení „Růže pro princeznu“, které se uskuteční v Kulturním domě v Komořanech u Vyškova. 

Základní škola v Komořanech nemá sbírkový účet, protože jeho zřízení je poměrně složité. Proto se na NRZP ČR obrátila, jestli bychom nemohli propůjčit náš sbírkový účet na sbírku pro Jarečka Zvěřinu. 

Vážení přátelé, posílám Vám dopis dětí ze Základní školy, kde je popsán příběh chlapce a co škola dělala. Pokud byste chtěli podpořit tohoto chlapce, velmi by nás to potěšilo. V takovém případě prosím, posílejte peníze na sbírkový účet NRZP ČR č.: 248896031/0300.

Důležité je, abyste u Vašeho příspěvku napsali variabilní symbol 10, abychom dokázali odlišit platby, které jsou určeny na pomoc Jarečka Zvěřiny. 

Předem Vám moc děkujeme za Vaši ochotu pomoci. Podrobnosti si můžete najít na facebookové adrese:  https://www.facebook.com/events/1752723774964159/

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist