Informace č.: 86 - 2015 (pozvánka na REHAPROTEX Brno)

24.10.2015 19:25

 

Vážení přátelé, 

zveme Vás na veletrh REHAPROTEX, který se uskuteční od 21. do 24. října na brněnském výstavišti. Na návštěvníky čekají zajímavé novinky z oblasti zdravotní, rehabilitační a sociální péče, řada informací z oblasti prevence a ochrany zdraví, ale také nabídka cíleně zaměřená na seniory a děti. 

V doprovodném programu vystoupí renomovaní lékaři a další odborníci, k dispozici budou preventivní vyšetření, poradenství a mnoho dalšího. Návštěvníci si mohou výrobky na místě zakoupit. 

Veletrhu rehabilitačních, kompenzačních a protetických pomůcek REHAPROTEX se zúčastní přední firmy oboru jako ALTECH, ERILENS, HORIZONT – NARE, ITS Praha, MANUS Prostějov, Pedikom Czech, svorto.cz., VECOM zdvihací zařízení a další, mezi vystavovateli nechybí ani Asociace vozíčkářů a zdravotně i mentálně postižených v ČR nebo Liga vozíčkářů. V rámci projektu Pro Váš úsměv neziskové organizace otevřou prodejní centrum, kde si návštěvníci mohou vybrat z výrobků chráněných dílen. 

Vedle zajímavých exponátů vystavujících firem se návštěvníci mohou těšit také na pestrý program workshopů, přednášek, prezentací, soutěží i hudebních vystoupení. To nejpodstatnější z doprovodného programu se odehraje v Programovém centru pavilonu A. 

Doprovodný program:

 

Dny seniorů na výstavišti – 22. - 23. 10. 2015

Programové centrum

Lékaři vzdělávají pacienty

Odborný program

 

Veletrhy REHAPROTEX a Medical Fair Brno budou pro návštěvníky otevřeny vždy od 9 do 17 hodin, v sobotu 24. října pouze od 9 do 15 hodin. Vstupenka stojí 100 korun, při registracina webových stránkách veletrhů 80,- Kč a zlevněná 50 korun. Držitelé Senior pasu zaplatí za vstup pouze 20 korun. 

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist