VOZKA- náš nový partner

16.11.2014 03:15

Pošlete nám své informace na téma života s vozíkem

www.vozka.org./odkazy/vase-weby/                    VOZKA je magazínem o Vás, pro Vás a s Vámi.

Aby v něm vozíčkář našel maximum toho, co od takového magazínu očekává, je důležitý podíl samotných čtenářů na jeho tvorbě. Každý z vás, ať jste žena, děvče, muž či kluk, máte své zkušenosti a poznatky ze života na vozíku. Byla by škoda se o ně nepodělit. Vždyť i Vám se na počátku Vašich svízelí jistě dostalo rad, za které jste byli nesmírně vděčni.

 

Staňte se i Vy dopisovatelem Vašeho magazínu VOZKA

Podívejte kolem sebe, na Vaše zlepšováky, atypické úpravy prostředí, ve kterém žijete, na vybavení a pomůcky, které používáte, na maličkosti, které Vám zpříjemňují a ulehčují život. Vzpomeňte si na bezbariérové objekty, do kterých jste se dostali sami bez asistence, na zkušenosti, které jste získali, na zážitky, které jste prožili.

Vaše texty o životě a pro život na vozíku zpracují Vozkovi zkušení redaktoři.

 

Objevte pro sebe novou příležitost k seberealizaci

Otevřete si tedy prázdnou stránku ve Vašem počítačovém textového editoru a pusťte se do toho.

Objevte pro sebe dobrý pocit z poskytnutí svých zkušeností a názorů ostatním čtenářům, prožijte uspokojení z Vašeho textu publikovaného ve Vozkovi a z Vašeho podílu na obsahu časopisu, který sami čtete.

 

Autorské honoráře

Pokud se stanete pravidelným dopisovatelem, po zúčtovacím období daného roku Vám za Vaše příspěvky vyplatíme autorský honorář podle jejich rozsahu a kvality (pokud celkově dosáhne částky vyšší než 100 korun).

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist