auta upravená pro invalidy_V bazaru autoproinvalidu.cz

10.02.2014 23:58

koupit či prodat

V našich podmínkách je velmi těžké sehnat upravené vozidlo, které by přesně vyhovovalo požadavkům tělesně postižených zákazníků. Pokud důkladně prohledáme internetové nabídky, nalezneme k prodeji měsíčně průměrně 2-3 upravená vozidla.

V bazaru autoproinvalidu.cz lze takové vozidlo sehnat a to za cenu často nižší, než se v ČR prodává dané vozidlo bez úpravy.

Jako příklad lze uvést jedno z nejoblíbenějších aut pro úpravu – Volkswagen Caddy, 1,9TDI, stáří 5 let, automatická převodovka, s nájezdovou rampou a sníženou podlahou s kotvícím systémem pro vozík se pohybuje okolo 250.000,- Kč, což je - jak již bylo zmíněno - cena, za kterou zákazník v Čechách stěží sežene toto vozidlo bez úpravy.

Vzhledem k dlouholeté spolupráci s mnoha zahraničními společnostmi, kteří se tak zabývají prodejem automobilů s úpravou pro hendikepované je nabídka velmi široká. V nabídce seženete vozidla s úpravou řízení (brzda-plyn u volantu či plyn v podobě kruhu na volantu) přes vozidla s nájezdovými plošinami/výtahy (s elektrickým či manuálním ovládáním), posunutými pedály, vozidla vybavená jeřábem pro naložení vozíku, otočnými či výsuvnými sedadly, roboty nakládající invalidní vozík, …seženete zde opravdu velmi unikátní úpravy.

Autobazar v případě dovozu preferuje účast zákazníka či zmocněnou osobu, která může jet do zahraničí pro vozidlo s dovozcem. Odpadá tím riziko, že by se klientovi dovezený vůz nelíbil. Pro tyto případy je k dispozici vozidlo s nájezdovou plošinou, takže zákazník na vozíku může s řidičem pohodlně cestovat.

Velkou výhodou je, že všechna nabízená a dovážená vozidla mají úpravu zapsanou v technickém průkazu, takže na ně lze plně čerpat dotaci. Společnost zároveň nabízí výkup či zprostředkování prodeje stávajícího upraveného vozidla.

 

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist