Informace č.: 91 - 2014 (Nadace Vodafone+pozvánka na ples)

05.12.2014 18:43

 

Vážení přátelé,

posílám dvě informace, které Vás mohou zaujmout. 

Firma VODAFONE vyhlásila novou cenu Nadace Vodafone Rafael. získá pro svoji organizaci 300 000 Kč a finance může využít podle svých potřeb včetně osobních nákladů... 

"Každoročně se o ni budou moci ucházet neziskové organizace, které příkladně využívají informační a komunikační technologie ke zlepšení kvality života lidí se zdravotním postižením,“ řekl na tiskové konferenci k Mezinárodnímu dni osob se zdravotním postižením ředitel nadace Vodafone Ondřej Zapletal. Oceněny mohou být projekty, které již přinášejí užitek většímu počtu uživatelů (minimálně 500) nejméně po dobu půl roku. Uzávěrka přihlášek do soutěže o cenu Rafael je 17. února 2015.

Cena Nadace Vodafone Rafael bude poprvé udělena na konferenci INSPO – Internet a informační systémy pro osoby se specifickými potřebami 28. března 2015 v Kongresovém centru Praha.

Reportáž z tiskové konference naleznete zde: https://www.budupomahat.cz/videa/147

Dále mám pro Vás nabídku 9. Reprezentačního plesu, který pořádá občanské sdružení PROSAZ. Ples se uskuteční 6. 2. 2015 od 19 hodin v prostorách Orea hotel Pyramida. V příloze Vám posílám pozvánku na Reprezentační ples. Tyto plesy jsou hodně navštěvovány. Budu rád, když se na plese s Vámi potkám. 

Přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist