Informace č.: 28 - 2018 (Pozměňovací návrh V. Kaňkovského + bankomaty + casting)

10.04.2018 16:47

 

Vážení přátelé,

posíláme Vám několik aktualit, které Vás mohou zaujmout a přinést Vám prospěch.

Dnes 10. 4. 2018 pan poslanec Vít Kaňkovský podal pozměňovací návrh k vládnímu návrhu novely zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, tisk 91, který naleznete v odkaze pod textem. O tomto pozměňovacím návrhu se bude hlasovat ve třetím čtení zákona, a to pravděpodobně 20. 4. 2018 v bloku třetích čtení nebo začátkem května.

Vážení přátelé, pozměňovací návrh pana poslance V. Kaňkovského upřesňuje, v jaké výši bude započítávána minimální mzda u příjemců náhrad za výplatu mezd po úrazu nebo po nemoci z povolání, pokud tito lidé jsou schopni pracovat a budou v evidenci Úřadu práce vedeni jako uchazeči o zaměstnání. Chtěli bychom Vás všechny poprosit, abyste oslovili svoje poslance v regionech, ukázali jim pozměňovací návrh a poprosili je, aby pro tento pozměňovací návrh hlasovali. Uvedený pozměňovací návrh je i s odůvodněním, takže máte připravenou i argumentaci. Pozměňovací návrh pomohli formulovat právníci NRZP ČR, a proto je jistota, že budete podporovat dobrý a potřebný návrh.

Posíláme Vám také informaci, kterou nám předalo Metodické centrum odstraňování bariér SONS ČR, z.s. o přístupnosti bankomatů.  K datu 1. 4. 2018 byl aktualizován seznam bankomatů České spořitelny pro použití s hlasovým výstupem a k datu 4. 4. 2018 seznam bankomatů ČSOB pro použití s hlasovým výstupem. Obě bankovní společnosti mají k dnešnímu dni stejný počet těchto bankomatů, a to každá 981 kusů. Odkaz na seznamy bankomatů obou společností ke stažení ve formátu xls i txt najdete na následující webové stránce: https://www.sons.cz/Bankomaty

Vážení přátelé, obdrželi jsme zajímavou informaci, která může některé z Vás zaujmout. Jedná se o připravovaný reklamní spot na X Box. Firma STOPCASTING hledá dívku nebo chlapce ve věku 10 až 20 let na invalidním vozíku. Natáčet se bude 27. dubna 2018, kostýmní zkouška 23. dubna nebo 25. dubna. Odměna za jeden den natáčení je 10.000 CZK a odměna za užívání práva na užívání spotu je 50.000 CZK. Pokud víte o někom, kdo by se rád zúčastnil, prosím, nechť nám zašle svoji fotografii (portrét a celé tělo), jméno, příjmení, věk a telefonní číslo na email: stopcasting@stopcasting.com. Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte se obrátit na níže uvedené kontakty: Hana Parčová, STOPCASTING, Peckova 5, Praha 8 – Karlín, (+420) 224 811 814, (+420) 777 338 718, www.stopcasting.comstopcasting@stopcasting.com.

Vážení přátelé, věřím, že uděláte vše pro podporu pozměňovacího návrhu pana poslance Víta Kaňkovského, a že využijete další nabídky, které jsou v informaci.

Přeji Vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

POZMĚŇOVACÍ NÁVRH

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist