Informace č.: 87 - 2014 (nominace na cenu MOSTY za rok 2014)

27.11.2014 00:01

 

Vážení přátelé,

jako každoročně vyhlásila NRZP ČR cenu MOSTY za rok 2014. Cena je určena pro projekty, které dlouhodobě pomáhají osobám se zdravotním postižením v integraci do společnosti. 

Za rok 2014 budou uděleny ceny ve třech kategoriích, a to pro projekty, které realizují instituce veřejná správy, dále pro projekty, které realizují nestátní subjekty. Třetí kategorie je určena pro osobnosti hnutí osob se zdravotním postižením. Na uvedeném odkazu  https://www.nrzp.cz/projekty/cena-mosty.html si můžete najít a stáhnout nominační arch na cenu MOSTY za rok 2014 a dále se můžete seznámit se soutěžním řádem. 

Vážení přátelé, termín pro předkládání nominací je 31. 12. 2014. Prosím Vás proto, abyste co nejdříve posílali svoje návrhy. Návrhy je možné poslat pouze poštou na nominačním archu, který si stáhnete z uvedeného odkazu. Nominace posílejte na adresu NRZP ČR, Jan Chudý, Partyzánská 1/7, 170 00 Praha 7. Na cenu MOSTY může nominovat každá fyzická i právnická osoba a je možné také, aby realizátor projektu nominoval svůj projekt. Prosím, nebojte se nominovat. 

Slavnostní předávání cen se uskuteční ve čtvrtek 19. března 2015 od 15 hodin v Brně, v hotelu Voroněž. Nad předáváním cen převzali záštitu paní velvyslankyně Ing. Livia Klausová a hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek. 

Těším se na Vaše nominace a přeji Vám všechno dobré. 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Kontakt

administrátor

TOPlist
TOPlist